Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Объркал си се батенце , ГАЗ нямам и няма и да и сложа ако ще и на керосин да трябва да се движиме и бензина е 5 лв. литъра.... не съм всеки ден към Банкя , така че като ме видиш идваш и питъш накъде съм и ще те метна ;]
    Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
    Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
      Да бях казал кой съм видял

Abar7h
      Хохохо как си ме разпознал изпод цялата тая кал А тва беше много култов момент - 4 човека в алфата + два Чук и Гек-а + барбекю и чувал въглища Бирата не я споменаваме
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщение
        Объркал си се батенце , ГАЗ нямам и няма и да и сложа ако ще и на керосин да трябва да се движиме и бензина е 5 лв. литъра.... не съм всеки ден към Банкя , така че като ме видиш идваш и питъш накъде съм и ще те метна ;]

Шегувах се за мятането
        Иначе за газта съм се объркал,защото нали на ЛС ми каза,че има ограничиел на газта,но си има предвид педала на газта а не горивото :P
        Извинявай,ако има нещо
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
          Шегувах се за мятането
          Иначе за газта съм се объркал,защото нали на ЛС ми каза,че има ограничиел на газта,но си има предвид педала на газта а не горивото :P
          Извинявай,ако има нещо
          Ти си луд , кво да има. Бай дъ уей видях я вашата Алфа в Люлин онзи ден там горе след кооперативния. Надали е била някоя друга.
          Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
          Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

• Да си признае кой е колегата със сиво ГТВ, който всеки ден докарва или прибира съна си от 101-во училище в Надежда.
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Черно Мито да си признава ако е някой от тук (много си е хубаво на живо) и Силвето (hell_cat) с GTV-то засечени
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                хихи какъв кеф че МиТо-то е само с надписи по номерата. Не може да ме бройкате:Р
                Те щото много червените МиТ(к)о(вци) из София
                Твоята специално беше бройната днес следобед към 15 ч. от Цариградско към Яворов и после по Др. Цанков
                Last edited by morfius; d.m.y г., 21:13.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Преди малко в Хиподрума мина червена 156 СА4530.Коя е колежката?
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                    Преди малко в Хиподрума мина червена 156 СА4530.Коя е колежката?
                    Браво, бре!
                    А да си пиеш бирата в Пипълсо мо`еш, ама не си видял какви коли карат тия, с които си я пиеш
                    Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 16:53.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Черна лачена 156-ца със Софийска регистрация,затъмнени стъкла,голям спойлер на багажника и с ниско окачване се разминахме на участъка между Велинград и Варвара (колегата идваше от Велинград).Случайно да е съфорумец?
                      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Днес по обед в гр. Раднево сива 156-ца на задния прозорец с стикер алфа ромео клуб българия спря зад мен и слезна пак с хубава жена ей т'ва е да караш алфа
                        CT 3547 **

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          Браво, бре!
                          А да си пиеш бирата в Пипълсо мо`еш, ама не си видял какви коли карат тия, с които си я пиеш
                          Аз те видях от прозореца на блока(4-и етаж) и съм я виждал с лети джанти.Да не е имала някаква извънредна среща в Пипълсо , защото няколко часа по-късно мина една бордо 155 с голям стикер на заднато стъкло?
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                            Аз те видях от прозореца на блока(4-и етаж) и съм я виждал с лети джанти.Да не е имала някаква извънредна среща в Пипълсо , защото няколко часа по-късно мина една бордо 155 с голям стикер на заднато стъкло?
                            Не знам за извънредна среща.
                            Водих една тумба побеснели тийнейджъри на Рожденденски боулинг

п.п. През зимата със 17-ки нек`си не ми се кара
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Кой беше колегата със сива 155 2.0 16V рег. номер СА 1130 МН, с когото карахме заедно от Пловдив до София и си махнахме после на Цариградско? Тази кола съм я виждал и друг път, ама не се сещам къде.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Кой беше колегата със сива 155 2.0 16V рег. номер СА 1130 МН, с когото карахме заедно от Пловдив до София и си махнахме после на Цариградско? Тази кола съм я виждал и друг път, ама не се сещам къде.
                                Сигурно тук си я виждал
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X