Объркал си се батенце , ГАЗ нямам и няма и да и сложа ако ще и на керосин да трябва да се движиме и бензина е 5 лв. литъра.... не съм всеки ден към Банкя , така че като ме видиш идваш и питъш накъде съм и ще те метна ;]
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеДа бях казал кой съм видял
Abar7hА тва беше много култов момент - 4 човека в алфата + два Чук и Гек-а + барбекю и чувал въглища
Бирата не я споменаваме
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщениеОбъркал си се батенце , ГАЗ нямам и няма и да и сложа ако ще и на керосин да трябва да се движиме и бензина е 5 лв. литъра.... не съм всеки ден към Банкя , така че като ме видиш идваш и питъш накъде съм и ще те метна ;]
Шегувах се за мятането
Иначе за газта съм се объркал,защото нали на ЛС ми каза,че има ограничиел на газта,но си има предвид педала на газта а не горивото :P
Извинявай,ако има нещоAlfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеШегувах се за мятането
Иначе за газта съм се объркал,защото нали на ЛС ми каза,че има ограничиел на газта,но си има предвид педала на газта а не горивото :P
Извинявай,ако има нещоVictor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Да си признае кой е колегата със сиво ГТВ, който всеки ден докарва или прибира съна си от 101-во училище в Надежда.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениехихи какъв кеф че МиТо-то е само с надписи по номерата. Не може да ме бройкате:Р
Твоята специално беше бройната днес следобед към 15 ч. от Цариградско към Яворов и после по Др. ЦанковLast edited by morfius; d.m.y г., 21:13.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеПреди малко в Хиподрума мина червена 156 СА4530.Коя е колежката?
А да си пиеш бирата в Пипълсо мо`еш, ама не си видял какви коли карат тия, с които си я пиешLast edited by Ранобудниче; d.m.y г., 16:53.
Comment
-
Черна лачена 156-ца със Софийска регистрация,затъмнени стъкла,голям спойлер на багажника и с ниско окачване се разминахме на участъка между Велинград и Варвара (колегата идваше от Велинград).Случайно да е съфорумец?sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБраво, бре!
А да си пиеш бирата в Пипълсо мо`еш, ама не си видял какви коли карат тия, с които си я пиешАз те видях от прозореца на блока(4-и етаж) и съм я виждал с лети джанти.Да не е имала някаква извънредна среща в Пипълсо , защото няколко часа по-късно мина една бордо 155 с голям стикер на заднато стъкло?
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеАз те видях от прозореца на блока(4-и етаж) и съм я виждал с лети джанти.Да не е имала някаква извънредна среща в Пипълсо , защото няколко часа по-късно мина една бордо 155 с голям стикер на заднато стъкло?
Водих една тумба побеснели тийнейджъри на Рожденденски боулинг
п.п. През зимата със 17-ки нек`си не ми се кара
Comment
-
Кой беше колегата със сива 155 2.0 16V рег. номер СА 1130 МН, с когото карахме заедно от Пловдив до София и си махнахме после на Цариградско? Тази кола съм я виждал и друг път, ама не се сещам къде.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКой беше колегата със сива 155 2.0 16V рег. номер СА 1130 МН, с когото карахме заедно от Пловдив до София и си махнахме после на Цариградско? Тази кола съм я виждал и друг път, ама не се сещам къде.Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
Comment